Едни много ценни съвети за жените: Никога не се

...
  Едни много ценни съвети за жените: Никога не се
Коментари Харесай

Най-мъдрите бабини съвети

 

 баба

Едни доста скъпи препоръки за дамите:

Никога не се разкрасявайте пред мъж! Нека това постоянно бъде загадка!

Храната в чинията би трябвало да бъде разноцветна. Колкото повече цветове, толкоз повече потребни субстанции има в нея (витамини). Грижете се за хубостта си. Ако мъжът ви би трябвало да се върне у дома, а храната не е подготвена и не сте сресани, отдайте желание на второто. Посрещнете го красива. По-добре да ви види очарователна, когато привършвате приготвянето на храната, в сравнение с непривлекателна на подредена маса!

Никога не противоречете на мъжа, само че постоянно постъпвайте по този начин, както смятате за нужно!

Избягвайте грозни думи, те крадат от вашата женственост!

Избягвайте да съжалявате мъжете, те са се родили по-силни то дамите. Съжалявайки мъжете, вие крадете от мъжеството им. Не ги жалете, а ги вдъхновявайте!

Избягвайте да глезите мъжа. Той не е дете. Но от време на време в моменти на мощна отмалялост го прегърнете като дете, кажете му няколко ласкави думи и му бъдете като майка. За пет минути, не повече.

Никога не гледайте в огледалото, когато сте ядосани. Първо се успокойте, погледнете към цветята, небето, сетете се за нещо хубави и едвам тогава погледнете своето отражение!

От най-ранно детство научете детето да мисли и да приказва за бащата единствено с почитание. Особено, в случай че имате наследник, това ще го направи мощен и авторитетен човек. Защото всяко момче е продължение на своя татко!

Откажете се от храната след залез слънце!

Винаги търсете това, което ви радва и го правете, даже в случай че мъжът ви е срещу. Избягвайте разногласията на тази тематика и, усмихвайки се, се върнете към своето обичано занятие. ще мине време, той ще свикне и ще спре да мърмори. А вашето положително въодушевление ще стопля сърцето му.

През деня масажирайте постоянно ушните си раковини, това е доста потребно за здравето!

От млади развивайте гъвкавостта на пръстите и китките. За тази цел правете въртеливи придвижвания с китките и разгъвайте и сгъвайте пръстите. От това ръцете ви ще бъдат гладки и красиви. Носете гривни, с цел да притегляте внимание към тънките си гъвкави китки. Научете се да владеете жестовете. За тънки гъвкави китки под красива гривна мъжът е подготвен да даде половината свят.

Търсете мотив да се радостните и смеете по-често. Лекотата на женския смях смъква от мъжките рамене тежкия товар на житейските компликации!

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР